2007/10/21

Ezmiez?


Egyre kevesebb hozzászólás érkezik a naplóbejegyzéseimhez, pedig a blog csak akkor lesz hosszú életű, ha látom, hogy sokan olvassátok. Na nem szemrehányásként mondom, hiszen én sem szoktam blogot olvasni, vagy ha nagyritkán mégis, akkor sem kommentelgetek bele. Mindenesetre kitaláltam, hogy megpróbálom interaktívabbá tenni az oldalt. Több lesz benne a kérdő mondat. A mostani találós kérdés: ezmiez? Gyengébbek kedvéért ugyanez más szavakkal: mi látható a képen? Nem tudom hogy mennyire nehéz a kérdés, ez majd eldől, kíváncsian várom a tippeket :-)

12 megjegyzés:

Sini írta...

Biztos nem kötél... akkor nem kérdeznéd! Esetleg a legújabb cool szerzeményed egy vashiányosoknak ajánlott nyalóka a No Name Cafe-ból? Vagy cipófűző a hosszú utakra a campuson belül?

apu írta...

Szia Monti. Az alábbi tippjeim vannak:
(1) A Golden Gate híd tartó sodronyának egy darabja,
(2) Japán keksz-féle,
(3) A vörös galandféreg DNS-ének egy darabja,
(4) Legújabb szürrealista festményed egy szegmense.

egmont írta...

Hú, mennyi izgalmas tipp... Sini, te rögtön túlbonyolítod a dolgokat...

Apu: ha komplett sorozatlövést adsz le, úgy könnyű célba találni; sikerült is! Cserébe viszont nem árulom el, melyik volt a jó tipp :-)

Janusz írta...

biztos gitarhur

Janusz írta...

ja, meg vegye' egy fenykepezot aztan kattogtass, az amcsiknal az ugyis occsoert van, es akkor lesz mirol kommentelgetni :)

egmont írta...

Kattogtatok, csak nincs időm és lelkierőm kiválogatni, beforgatni, feltölteni, kommentezni stb. a képeket. Majd egyszer.

pozsy írta...

Szar a geped ha kezzel kell forgatni a kepeket :) De lustasaggal is lehet ezen segiteni: jo iranyban kell tartani a gepet kattintaskor.

Masreszt szerintem celszeru a blogod latogatottsagat nem a kommentek szama, hanem valami latogatottsagstatisztika alapjan merni, gondolom van itt valami beepitett cucc amit lehet nezegetni meg orulni neki. Na meg persze meg kell talalni a megfelelo bejegyzessuruseg es -hossz aranyt, ami azert 2-4 napnal surubben van, es ha tartalmasabb is mint hogy ezmiez, meg jajdejoakaja akkor meginkabb tobb az eselyed hogy nem unjak meg az emberek a varakozast az uj infokra.

Na, es ha mar ennyit irtam a temaban, meg interaktivitasrol van szo es meg is lett valaszolva a te kerdesed, ime az enyem: mennyi a latogatottsagod?

pozsy írta...

Najo, a 10/19 bejegyzes azert tartalmas volt, visszavonom az arra vonatkozo kritikat.

egmont írta...

Nem a beforgatás a nagy munka, hanem inkább a kiválogatás, például ha valahol kattintok kettőt-hármat, akkor a legjobban sikerült megtartása, na meg persze a megjegyzések írása. Ilyet fogadjunk hogy a te géped sem tud :)

Látogatottsági statisztikát nem találtam az oldalon, szerintem nincs ilyen.

Kurucz István írta...

Szerintem ez a blog teljesen jó, fog ez még alakulni szépen. A látogatottság pedig nem a kommentektől függ, én ugyan elég ritkán fogok hozzászólni, de felveszem a saját blogomba a linkfalra, hogy könnyebben elérhessem és olvashassam. Ha pedig még gyakrabban kerülnek bele tartalmas gondolatok, az senkinek sem árt. :)
Szóval, sok sikert. :)

Kurucz István írta...

Jah, és a válasz kimaradt a kérdésedre. Mivel mindenki minden értelmes lehetőséget kilőtt már, az csakis egy darab elszíneződött száraztészta lehet. :)

pozsy írta...

Statisztikahoz: http://www.google.com/analytics/