2008/06/01

Lemaradva

Legalább öt hétvége eseményei várnak arra, hogy írjak róluk pár sort, és több mint ezer fénykép oldalát fúrja a kíváncsiság, hogy vajon érdemesnek tartom-e épp őt feltöltésre.

Kéne egy esős hétvégi nap. Nem olyan, mint a múltkor, amikor elindulok biciklizni, és fél órára rá találja ki az ég, hogy na akkor ő most leszakad. Olyan kéne, amikor félreérthetetlenül jelzi, hogy bizony egész nap zuhogni fog, meg se forduljon a fejemben, hogy kilépek a lakásból, és a blogolást és fényképválogatást holmi izgalmasabb programmal váltom ki.

Addig marad ez a rövidke szösszenet: nem feledkeztem meg a blogról, tudom hogy vár rám, akarom mondani, remélem Ti vagytok néha picit kíváncsi arra hogy mi történik errefelé. Ne aggódjatok, remekül vagyok! A lemaradásért kárpótlásul pedig küldök egy lámát, egyenesen a zürichi állatkertből. Csak úgy...

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

köpni tud? :-)

egmont írta...

Mármint a kép, vagy az eredeti? :-)

Szerencsére nem próbálta ki, amikor arra jártunk... bár baromi közel lehetett menni hozzá, talán meg is lehetett volna simogatni... viszont aligha lehet szerintem egy ilyen állatot "átalakítani" hogy ne tudjon köpni... tipikus besúgó, a TV maci kollégája :)

Névtelen írta...

Az eredeti ;) veszélyes jószág, lehet hogy ezért tartják az állatkertben. Bemártja a jegesmacit, ha lop halat.

Eszter írta...

Hehh, ez a Láma nagyon láma :-D Kosz a kepet!